Wielerexpress gastenboek
Wielerexpress
Wielerexpress gastenboek

Heeft u bepaalde op- en/of aanmerkingen over deze website, over Wielerexpress of over andere zaken die direct of indirect met Wielerexpress te maken hebben, dan wordt het zeer op prijs gesteld om een ‘boodschap achter te laten’.


Hallo Jan,hoe is het met je.Ik ben pas weer begonnen met je boekjes te lezen en als je dan begint kan je niet stoppen.Ik ben nu met het verhaal over Co Moritz bezig.Het grijpt me nog steeds aan.Jammer dat het niet meer bestaat,het was toch een uniek boekje.Nou Jan ik lees nog even verder,Het ga je goed.De groeten van Frans v.d.Enden uit Monster
frans v.d.enden uit monster (30-03-23)
Hallo, weet iemand een mailadres Piet de Haas? Ik ben voor mijn schoonvader oude bekenden uit zijn tijd in het amateurpeleton aan het opsporen….
John uit Made (15-07-21)
Net deze site weer ontdekt als oud-Bataaf lid (in de 70-ties). Echt uniek geschreven verhalen. Zonde dat het geeindigd is. Ik ga wat WE's bestellen.
Wouter uit Amsterdam (20-05-21)
Ik ben mijn archief aan he topruimen en kwam nog twee boekjes wieler express tegen, uitgave 2002 en 2003. Wie kan ik daar blij mee maken tegen verzendkosten.
Henk Nugter uit Oostzaan (03-12-17)
Ben al jaren op zoek naar Frans en cathy Pieters en kom ze nu tegen in dit gastenboek.zou heel graag weer met ze in contact komen . Kan iemand helpen?.......
Marianne Fuldauer-van poelgeest uit Geleen (24-06-17)
Kwam veel te laat achter het bestaan van Wielerexpress waar u in 2009 helaas mee gestopt bent. Kon via u alleen van de laatste jaren nog een boekje bemachtigen en had me in mijn lot geschikt dat alle andere verhalen en boekjes niet mijn boekenkast en leestafel zouden sieren. Ben nu via Marktplaats alsnog aan een groot aantal boekjes in bezit gekomen en ga met deze regenachtige decemberdagen mijn schade inhalen wat betreft het lezen van al u mooie achtergrondverhalen en soms ironische beschouwingen.
sjors van deenen (15-12-14)
Beste sportvriend
Bij toeval uw laatste boekjes Wielerexpress in handen gekregen. Zelden zulke mooie verhalen gelezen en dan met name uw laatste boekje 2009 over ons aller Rik van Looy. Uniek en jammer dat u gestopt bent, maar uw boekjes sieren mijn boekenkast. Het ga u goed.
hendrik stabeke uit dendermonde (belgië) (20-09-14)
de westlanders. duijndam duindam duyndam zijn verweg bijna. allemaal familie van elkaar en komen oorspronkelijk. uit loosduinen en zijn niet voor een gat te vangen
theo duijndam uit zeewolde (10-02-14)
Ik heb veel wielerboeken groot en klein en lees ook alle wielerbladen. Mijn vrouw interesseert het niet allemaal dat geschrijf over het cyclisme. Totdat zij toevallig in Wielerexpress bladerde en daarin allerlei interessante achtergrondverhalen las en de soms kritische, cynische of humoristische teneur in de verhalen is de reden dat het enige wielerblad/boek dat zij leest de Wielerexpress is. De laatste edities miste ik nog, maar door mijn vrouw heb ik deze alsnog besteld. Niet alleen ik, maar ook zij vindt het jammer dat 'het is gedaan' (de mooie woorden van Rik van Looy in de laatste editie). Het ga je goed.
Jean Wester (10-10-13)
Ik was in de jaren tachtig Amateur en als Mokumer kwam ik uiteraard in het voorseizoen vaak op Kinheim en 'Spaarndam'. Na een tijd wat verminderde belangstelling voor koers te hebben gehad, heeft het virus nu weer onweerstaanbaar de kop opgestoken.
En naar goed en oud gebruik lees je dan 'de laatste Jan Zomer'.
Fantastisch te zien dat je er nog bent Jan!
Remco Baggelaar uit Amsterdam (27-07-13)
Dank je Jan, voor de 4 Wielerexpressen. Met die info ga ik weer een mooi reconstructie maken voor mijn serie Every Picture tells a Story in De Muur.

Fiets ze, groet, Wiep
Wiep Idzenga uit Amsterdam (11-07-13)
Beste Heer Jan Zomer
Alle boeken over Rik van Looy waren reeds in mijn bezit dacht ik en toen ontdekte ik op een wielerboekverzamelbeurs het boekje Wielerexpress 2009 over Rik van Looy. U was zo welwillend mij dit toe te zenden en ik heb u het geld per post toegestuurd. Mijn verzameling over Rik is nu compleet en dat doet mij veel deugd. Uw boekje behoort tot de topselectie en het is jammer dat u gestopt bent. Het is betreurenswaardig dat uw boekske zo weinig bekend is, want ook de nog verkrijgbare boekjes die ik inmiddels heb, behoren tot de parreltjes in mijn selectie. Het ga goed.
Willy Lagrou uit Izegem - België (26-03-13)
Beste Broeder
Dank voor het toezenden van je boekje Wielerexpress 1996 over de Volksheld Wim van Est, alsmede het mooie begeleidende schrijven. Waarschijnlijk ontmoeten we elkaar weer bij de kerstmeeting in december met Piet Libregts, zijn familie en andere Wielervrienden in Heeswijk-Dinther.
Het ga je goed.
Dries van Agt (10-11-12)
Beste Jan, ik heb bijna de hele collectie van Wielerexpress compleet, van 1977 t/m 2099 mis ik alleen editie 1978. Is dat het enige exemplaar of tovh nog ook van vóór 1977. Hoor graag van je,
Met wielergroet,
Peter
Peter van Dalsem uit Oosterhout (06-11-12)
Beste Jan,
Gisteren (zaterdag 13 oktober) zaten wij samen aan tafel in Waalwijk en vertelde jij dat je een 'boekie' uitgegeven hebt over de wielersport, Wielerexpress, maar dat het geen naam mag hebben. Ik had er nog nooit van gehoord, zei ik, en dat zegt meer over mij dan over jou. Het is helemaal geen 'boekie', het is een prachtige serie wielerverhalen, jarenlang met liefde bijeengebracht, geschreven en gepubliceerd.
Ik ben blij dat je bij ons aan tafel aanschoof.
Hartelijke groeten,
Frank Winnubst
Frank Winnubst uit Eindhoven (14-10-12)

Terug | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Verder